WordPress Websites (laten) Maken die Hoog in Google Komen

Specialist in lokale
zoekmachine-optimalisatie

website maken of website laten maken zuid-Limburg | Sitescoach voor goed vindbare wordpress websites

"

Hoog in Zoekmachines komen

Een website heeft alleen zin als hij goed gevonden wordt door de zoekmachines. Ik schrik ervan als ik websites tegenkom en zie dat er 0,0 gedaan is aan zoekmachine-optimalisatie. Het is altijd goed dat je zelf ook weet waar je op kunt letten. Daarom heb ik voor jou een gratis checklist samengesteld met basis SEO.  

Of je nu je WordPress Website door mij laat maken, we samen een website maken of ik leer je hoe je het zelf kunt: ik zal je altijd voorzien van tips waar je rekening mee kunt houden om hoger in Google te komen. Met name Lokale SEO bevat veel laaghangend fruit voor ondernemers en ik maak je daar graag wegwijs in.


Waarom je Website (Laten) Maken door Sitescoach Webdesign Limburg

Wil je een website hoog in Google? Een website die goed gevonden wordt in alle zoekmachines? Dan ben je aan het juiste adres. Het is mijn passie om steeds te kijken hoe het beter kan. 

Daardoor ontwikkel ik me door maandelijks deel te nemen aan cursussen, webinars en seminars ten einde altijd up-to-date te zijn in deze snel veranderende digitale wereld.
Zo wordt bijv. Lokale SEO steeds belangrijker en daar is voor de meeste mensen heel makkelijk veel winst te behalen qua zichtbaarheid. Dat nemen we mee met de website, want "1+1=3"


Omdat mijn blogsite eigenlijk transformeerde naar een nieuwssite, werd het belangrijk dat externe content snel en automatisch doorgeplaatst kan worden, met zo weinig mogelijk handelingen voor mij. Met diverse plug-ins en IT-tools buiten WordPress om wist Monique dit, met een niet aflatende inzet, binnen korte tijd te realiseren. Monique heeft het vermogen om nieuwe technologie zich snel eigen te maken, buiten de gebaande paden te denken en vooral ook snel te reageren op vragen. Daarnaast is Monique een kei op WordPress gebied. De support van mijn website geschiedt dus vanaf nu door Monique.

Jack Doggen

connectingdots.info


Monique heeft me heel goed geholpen om een mooie website te bouwen. Ze verleent na het maken van de website nog prima service en is altijd bereikbaar voor vragen en nieuwe ideeën.

Marja Cardinaal

casamarene.nl

Alle Websites zijn goed vindbaar en geschikt voor alle apparaten

Website laten maken die op alle apparaten zichtbaar is door Sitescoach webdesign Limburg - Valkenburg

Wil je ook je website laten maken door Sitescoach Webdesign Limburg? 
Hier lees je meer ervaringen en testimonials.