Testimonials

marja cardinaal
marja cardinaal
08:46 26 Apr 22
jammer dat ze na een jaar ineens haar prijzen drastisch gaat verhogen zonder enige aankondiging.
Ronald Hochstenbach
Ronald Hochstenbach
16:36 15 Sep 21
Mijn ervaring is dat Monique altijd klaar staat, wanneer ze ook maar kan, klaar om snel problemen op te lossen. Ze is kundig, snel en klantvriendelijk. En als persoon betrokken om voor jou een product naar wens op te leveren. Dank daarvoor Monique!
Ruud Adriaanse
Ruud Adriaanse
11:15 13 May 20
Ik ben blij met de website die Monique voor mij gebouwd heeft en tevens met onze samenwerking.Monique is iemand die goed met je meedenkt en dat vertaalt naar de website. Zij houdt rekening met jouw wensen en toont tevens initiatief om de site mooier te maken.De naam sitescoach is zeker terecht te noemen.Bovendien beschikt zij over de kennis en vaardigheid om het hele proces vorm te geven en de site te hosten op het www.Kortom; de samenwerking met Monique is zinvol en prettig. Ik ben zeer tevreden met de site die zij voor mij heeft gemaakt: MeditatieLimburg
Roge Widdershoven
Roge Widdershoven
17:00 03 Apr 20
ik heb aan de cursus Google mijn bedrijf deel genomen bij Monique Jans van Sitescoach, heb daar best veel aan gehad, helaas is tijd een gebrek om het optimaal te houden maar ik begin er vlug weer mee, want ook in deze tijd moet je bedrijf in de picture blijven.blijf allemaal gezond groetjes Monique Widdershoven
Monique Houtmeijers
Monique Houtmeijers
08:33 23 Aug 19
Een echte vakvrouw. Monique Jans van Sitescoach heeft mijn website Fem Fitale gebouwd. Ze is professioneel, pragmatisch en denkt met je mee, Ook geeft ze goede adviezen en reageert ze snel. Ik ben heel blij met het resultaat en onze samenwerking.
Fenny de Wit
Fenny de Wit
16:17 17 Mar 19
Ik ben zeer tevreden over de website die Monique voor Chi-World heeft gemaakt. De samenwerking verliep vlotjes. Monique staat altijd voor je klaar en reageert snel op vragen. Al met al is het een aanrader om met Monique te werken als je een website nodig hebt.
LARIMAR
LARIMAR
06:38 27 Oct 18
Happy met alle tips en vooruitgang die we hebben geboekt. Met de tips ga ik snel aan de slag. Super uitleg, veel aan gehad. Ik beveel de workshop aan iedereen aan!
Bram Doorakkers
Bram Doorakkers
12:51 23 Aug 18
Vooraf had ik mijn nog te bouwen website op papier uitgewerkt. Geen standaard templates dus. De website was een exclusief stukje maatwerk waarbij door middel van vele plug-ins verschillende technieken binnen de website met elkaar moeten samenwerken. Monique heeft enorm veel uitzoekwerk gehad om dit allemaal werkend te krijgen (incl. de webshop). Het resultaat is verbluffend. En dat oog nog voor een scherp tarief!! Ik krijg bijna dagelijks nog steeds complimenten over de website...
Esther van Drie
Esther van Drie
08:15 04 Jun 18
Monique Jans van Sitescoach heeft even mijn website doorgelicht en daarna mij in een mailtje op z'n dummies uitgelegd hoe ik beter vindbaar kan worden. Ze neemt de tijd, heeft veel geduld en is lekker helder!
monique widdershoven-boss
monique widdershoven-boss
10:10 01 Jun 18
Het is voor Monique Jans nooit teveel als zij iets voor je op de website moet veranderen. Ook denkt ze met de klant mee en komt met goede en leuke ideeën aan gedragen. Ik / wij vinden dat het goed verzorgd uitziet wat Monique Jans voor je betekent als persoon en als coach voor de website.
Mirella Dohmen
Mirella Dohmen
04:06 30 May 18
Monique kan ik van harte aanbevelen. Zij heeft voor mij drie websites gebouwd die heel makkelijk zijn in onderhoud. Ook staat zij altijd klaar voor vragen of wijzigingen, ook nadat ze gebouwd zijn. Ook heb je de keuze om de gehele website door haar te laten beheren.De kwaliteit staat vele malen hoger dan de prijs en dat was voor mij ook als beginnend bedrijf beiden heel belangrijk.Monique bedankt voor je geduld, je creativiteit, je onophoudende zoektocht naar meer!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader
profile-pic
Lizette Dhôme Reflexzonetherapeut

Fijne samenwerking

Heel blij ben ik met mijn nieuwe site gemaakt door Monique Jans. Omdat ik zelf niet wist wat er wel en niet op te zetten ben ik heel tevreden dat Monique een groot deel van deze taak heeft overgenomen. Ook vind ik het fijn dat ik kleine veranderingen zelf kan aanbrengen. Ik kan u Monique van Sitescoach van harte aanbevelen.

profile-pic
Mirella Dohmen Coach

Snelheid verbaasde me

Onder deskundige begeleiding van Monique is het gelukt om een schitterende website te maken voor mijn coachingspraktijk Aspiratiecoach.nl. Zij heeft hierbij super rekening gehouden met de doelgroep. De website is prikkelarm en rustig maar zeker toch in het oog springend. Ik ben ook heel blij met haar blijvende begeleiding met betrekking tot het zichtbaar zijn op internet.

De snelheid waarmee zij inspringt op wijzigingen heeft me zeer verbaasd, vaak sneller dan dat ik zelf kon zien was de website aangepast naar mijn wensen.

Bedankt Monique, een geweldige start van mijn bedrijf en ik zal je zeker aanbevelen!

profile-pic
Emy Heijnen Kindertolk

Prettige samenwerking en zeer tevreden

Sinds vorig jaar is mijn website vernieuwd en helemaal aangepast aan de werkwijze van Communicatum.
Samen met Monique Jans van Sitescoach heb ik in een zeer prettige samenwerking binnen een relatief korte termijn mijn site kunnen vernieuwen, updaten totdat hij voor mij en mijn klanten meer dan de moeite waard is geworden. Het is mijn visitekaartje. Mede ook door het plaatsen op en het gekoppeld zijn aan andere social media worden mijn werkzaamheden en mijn extra aanbod als vanzelf gepromoot zonder dat ik nog meer reclame hoef te maken.
Ik ben er zeer tevreden over. Mocht je er nog over tobben, over of je wel of geen eigen website zou willen hebben, of als je er al een hebt, of je deze wel of niet zou vernieuwen, dan twijfel niet en zoek deze sitescoach op. Jij maakt de eerste stap, de rest loop je in verbondenheid samen.

profile-pic
Marc Vrolijks Trainer/Coach

Website laten maken met goede prijs-kwaliteitverhouding

Na wat speurwerk toen ik een website nodig had kreeg ik een naam toegestuurd, Monique Jans! Na het eerste contact met haar, waar ik in een paar woorden duidelijk maakte wat we wilden (EEN TRANSPARANTE MAKKELIJKE EN DUIDELIJKE SITE) kreeg ik meteen de uitnodiging om materiaal ter beschikking te stellen.
Na een paar dagen konden we al de ruwe versie bekijken. Toen nog een 2de contact en de site was werkelijkheid. Demirci Boxing Maastricht had een thuis.
Als je praat over prijs-kwaliteit verhouding moet je bij Monique zijn. Wat me vooral opviel, dat ze heel gericht vragen stelde die ten goede kwamen voor de site. No-nonsens verhalen direct to the point!
Beste Monique je hebt ons, Demirci Boxing Maastricht, een gezicht en thuis gegeven, onze dank is groot! We genieten er elke dag van.

Bedankt,
Marc Vrolijks

Resultaat is verbluffend

Vooraf had ik mijn nog te bouwen website op papier uitgewerkt. Geen standaard templates dus. De website was een exclusief stukje maatwerk waarbij door middel van vele plug-ins verschillende technieken binnen de website met elkaar moeten samenwerken. Monique heeft enorm veel uitzoekwerk gehad om dit allemaal werkend te krijgen (incl. de webshop). Het resultaat is verbluffend. En dat ook nog voor een scherp tarief!! Ik krijg bijna dagelijks nog steeds complimenten over de website...

Bram Doorakkers ... Eigenaar Maison de Brenet

Prima Service

Monique heeft me heel goed geholpen om een mooie website te bouwen. Ze verleent na het maken van de website nog prima service en is altijd bereikbaar voor vragen en nieuwe ideeën.

Marja Cardinaal ... Eigenaar Casa Marene

Reageert snel op vragen

Omdat mijn blogsite eigenlijk transformeerde naar een nieuwssite, werd het belangrijk dat externe content snel en automatisch doorgeplaatst kan worden, met zo weinig mogelijk handelingen voor mij. Met diverse plug-ins en IT-tools buiten WordPress om wist Monique dit, met een niet aflatende inzet, binnen korte tijd te realiseren. Monique heeft het vermogen om nieuwe technologie zich snel eigen te maken, buiten de gebaande paden te denken en vooral ook snel te reageren op vragen. Daarnaast is Monique een kei op WordPress gebied. De support van mijn website geschiedt dus vanaf nu door Monique.

Jack Doggen ... Eigenaar Connectingdots.info

Zelf had ik het niet gekund, maar door de inzet en vooral het geduld van Monique Jans, heb ik een mooie site, waar ik erg trots op ben. Ik heb (nog steeds) de samenwerking als zeer prettig en professioneel ervaren. Nog bedankt voor je geduld en voor het feit dat geen enkele vraag/aanpassing/opmerking te veel voor je was! Volgende keer weet ik je weer te vinden.

Marijke